COMUNICAT: ACTES COMMEMORATIUS DEL FINAL DE LA BATALLA DE L'EBRE

 

Comunicat:  Acte commemoratiu del  final de la Batalla de l’Ebre

L’acte commemoratiu del final de la batalla de l’Ebre que es tenia de celebrar a La Fatarella els dies 21 i 22 de novembre amb un homenatge als brigadistes  internacionals amb la col·locació de noves plaques al Bosc de la Memòria i la recreació històrica del última resistència republicana a la batalla de l’Ebre a les fortificacions de La Serra de La Fatarella. 

Per motius d’empitjorament de la situació sanitària degut a la pandèmia de coronavirus a Catalunya i a la resta d’Europa. L’associació Lo Riu i l’associació KSFR hem decidit suspendre aquets actes, per aquest any, ja que considerem que no es podrien garantir les mesures de seguretat contra la Covid-19.

Si mes no les dues entitats seguim treballant, colze a colze, amb el projecte de memòria històrica dels brigadistes internacionals, que vam iniciar el 2018 al “Bosc de la Memòria” de La Fatarella.

Treballem amb la il·lusió de que el pròxim any, la pandèmia sigui ja història, podent així fer aquest homenatge juntament amb les famílies d’aquells que van deixar el seu país i van venir a lluitar contra el feixisme.

 

 

La Fatarella a 24 d’octubre de 2020

 

 

 

Associació Lo Riu                            Associació KSFR1936-1938