TREBALLS DE RESTAURACIÓ DE LA LINIA FORTIFICADA

Desprès de mes de tres anys identificant, localitzant, i recopilant informació sobre la línia fortificada de la serra de La Fatarella, actualment estem restaurant uns búnquers i trinxeres d’aquesta línea fortificada, per habilitar-la i fer-la visitable.
Portem ja un seguit de dissabtes fent aquesta tasca, desinteressadament i sense cap tipus d’ajut econòmic.
Ara ja es pot començar a veure el fruit d’aquets dies que em estat fent treballs de neteja.

En aquesta zona, simes no ja em organitzat algunes sortides culturals a particulars i associacions, algunes com “ consell consultiu de dones de la terra alta”, “fundació el sola”, “ass. en defensa de la terra i el vent de tots” “un grup d’estudiants de la URV” i altres.


Però el nostre objectiu es tenir-ho restaurat i condicionat per al visitant per els actes del 70e aniversari de la batalla de l’Ebre, que estem preparant per els dies 15 i 16 de novembre, on oferirem una visita guiada per historiadors, a les fortificacions que van permetre la retirada ordenada de l’exèrcit republicà els últims dies de la batalla de l’Ebre.


Finalment agrair a tots els socis de Lo Riu el seu suport, ja que sense ells no hauria estat possible aquesta tasca de restauració.

Moltes gracies