Exposició a la festa de l'oli de La Fatarella

El dia 7 de desembre a les deu del mati, en representació de l’associació Lo Riu i en nom de Julio Diamante, el senyor Àlex Sambró va fer entrega del llibre ”Mis recuerdos de la guerra civil espanyola” de Julián Diamante; al centre de lectura de La Fatarella.
El regidor de cultura de l’ajuntament de La Fatarella, senyor Josep Maria Clua, i el bibliotecari, responsable del centre de lectura, senyor Rafel Ruana van fer un petit parlament d’agraïment, posant així a disposició de tots els usuaris de la biblioteca aquest llibre.


Tot seguit, a la sala de vídeo del casal, es va procedir a inaugurar l’exposició “El XV cos d’exèrcit de la República” i el “Campo trincerato di Fatarella”, que va estar oberta tot el dia i va tenir una gran afluència de visitants.





Per les dotze del migdia, Lo Riu va organitzar una visita guiada a les trinxeres i fortificacions de la Serra de La Fatarella, el públic assistent va ser molt variat, gent del poble, de pobles veïns i de diferents indrets de Catalunya, com Girona, Riu de Cols, Igualada, Manresa, entre altres.